Lagerbyggnad med byggnadsställningar framför

Wangeskog

Wangeskog är ett rikstäckande bolag med runt trettio lokala hyrcenter som vänder sig till den professionella marknaden inom bygg, anläggning, industri och energi. Bolagets affärsidé innebär effektivare resursanvändning då fler kan dela på maskiner och utrustning, vilket minskar den totala konsumtionen.

Korridor med vita väggar och dörrar och matbord i fonden
Matsal med stolar, bord och stora fönster

Wangeskog har identifierat fem hållbarhetsmål utifrån FNs 17 globala mål, där företaget kan bidra till en mer hållbar utveckling. Målen handlar om social och ekonomisk hållbarhet, samt miljömässig hållbarhet inom energi, produktion och konsumtion.

Svart dusch på grönt fiskbensmönstrat kakel

Orbital Shower främjar hållbar livsstil

Ett av Wangeskogs senaste initiativ är installationen av Orbital Shower i sina lokaler i Trelleborg, vilket är en del av företagets bredare strävan att minska sin miljöpåverkan och främja en mer hållbar livsstil. Men förstås också ett sätt att jobba med social hållbarhet på arbetsplatsen genom att erbjuda möjligheten att ta en skön dusch på jobbet samtidigt som man sparar vatten och energi. Wangeskog är ett av flertalet företag som installerat Orbital Shower i sina egna lokaler för att erbjuda personalen möjligheten att duscha på jobbet.

Grönt kakel i fiskbensmönster i fin kontrast till matt svart Orbital Shower

Till duchrummet har man valt gedigna material. På golvet ligger vacker grön kolmårdsmarmor och väggarna är klädda med grönt kakel i fiskbensmönster. Till detta matchar man Orbital Shower i matt svart utförande.

Svart handdusch, omkastare och Control Dial på grön kakelvägg

Investeringen i Orbital Shower är bara ett exempel på Wangeskogs åtagande för att minska sin klimatpåverkan och främja hållbarhet. Företaget har antagit flera andra hållbarhetsåtgärder, inklusive användningen av återvunnet material i sin produktion, energieffektivisering i sina produktionsanläggningar och att ständigt sträva efter att minska sitt avtryck på miljön.

No items found.
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av kakor på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användning av webbplatsen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Se vår integritetspolicy för mer information.