Rum med säng glasdörrar soffa och fåtölj

The DUXIANA

The DUXIANA är ett exklusivt boutiquehotell i hjärtat av Malmö. När man nyligen renoverade den vackra gamla byggnaden valde man Orbital Shower som ett led i sitt arbete med hållbarhet.

Hotellsäng med tavlor ovanför samt fönster och gardiner
Svart lädersoffa med läslampa

DUX är ett välkänt varumärke som förknippas med högsta komfort, kvalitet och en lyxig känsla. I koncernen ingår också ett exklusivt boutiquehotell mitt i centrala Malmö, där företaget en gång startades för 95 år sedan.

Hotellsäng med designlampa ovanför

Hotell och showroom

På the DUXIANA kan du naturligtvis checka in på ett rum, njuta av en härlig miljö med DUX-möbler och upptäcka Orbital Shower. Men hotellet är samtidigt ett showroom och möbelbutik.

En lyxig säng och långa sköna duschar är en del av den unika THE DUXIANA-upplevelsen.

Charlotte Ljung, VD för The DUXIANA
”Vi valde att installera Orbital Shower i samband med vår renovering och satsning på att ta hotellet till nästa nivå. Det passar våra medvetna gäster och ligger helt i linje med vår ständiga strävan att utvecklas och bli bättre på hållbarhet.”

Charlotte Ljung, VD för The DUXIANA

DUXIANA valde klassisk stil för sitt badrum med Orbital Shower, för att matcha hotellets vackra 1900-talsbyggnad. Krämvitt kakel och svarta detaljer skapar en klassisk känsla som blir en spännande kontrast till den moderna teknologin i Orbital Shower.

Kromfärgad dusch och vitt kakel

Hållbarhet är ett av nyckelorden för The DUXIANA. Det är också en naturlig utveckling som sker inom hela hotellbranschen. I kölvattnet av denna utveckling ser vi ett tydligt ökande intresse för Orbitals vatten- och energisparande lösningar. Inte bara för att Orbital Shower sparar vatten och energi och bidrar till en tydlig hållbarhetsprofil för hotellnäringen. Utan också för att Orbital aldrig ger avkall på den höga komfort och kvalitet som resenärer förväntar sig när de checkar in på ett hotell.

Till The DUXIANAs hemsida.

No items found.
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av kakor på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användning av webbplatsen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Se vår integritetspolicy för mer information.