Man kvinna och barn vid balkongräcke och röd vägg

Familjen Bohman-Wiger

Familjen Bohman-Wiger har precis blivit med hus och gått från två personer till en liten familj på tre. Att badrummen behövde renoveras visste de redan innan de flyttade in. Och det var aldrig någon tvekan att välja Orbital Shower som del i projektet.

Man som cyklar på mountainbike i skogen
Svart dusch på vitt kakel i duschrum med bokhylla utanför

Det vita kakel kontrasterar fint mot den mattsvarta duschen. Orbital Shower Core Unit har placerats utanför duschområdet, vilket ger ett stilrent och elegant intryck.

Badrum med vitt kakel och svart dusch med bokhylla utanför

Klassiskt sekelskifte


Familjen köpte ett klassiskt sekelskifteshus byggt 1909. Därför kändes det inte rätt att göra om badrummet i modern stil, så de valde klassiskt vitt kakel i kombination med målade väggar.

Mathias Bohman
"Det kändes självklart att välja Orbital Shower till badrummet eftersom jag tränar extremt mycket och därför duschar väldigt ofta. Det kan lätt bli 2-3 duschar om dagen. På morgonen innan jobbmöte, vid lunch efter träning och på kvällen igen efter träning. Det blir många liter vatten som vi kan spara med Orbital Shower."

Mathias Bohman

Tillsammans med ett antal partners bygger Mathias också på ett spännande bolagsprojekt. Man har skapat en affärsmodell via en stiftelse som fokuserar på ”impact investment”. Via bolaget kommer det att bli möjligt att investera i vattenrättigheter. Det är ett kommersiellt bolag men samtidigt är ett av delmålen att hjälpa till att säkra naturliga vattenkällor runt om på jorden.

- Vi vill bidra till att naturligt renat dricksvatten blir en mänsklig rättighet på riktigt, berättar Mathias.

No items found.
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av kakor på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användning av webbplatsen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Se vår integritetspolicy för mer information.