Rum med kamin och vedtrave vid trävägg

Familjen Elm

Jim och Elisabeth Elms smultronställe är en stuga mitt i skogen. Tack vare Orbital Shower kan de nu ta långa, sköna duschar utan att brunnen sinar.

Trähus med gräs och skog runt
Vit Orbital Shower glasväggar grått kakel och grön växt

Jim och Elisabeths stuga ligger relativt isolerad utan tillgång till kommunalt vatten så de delar brunn med två grannar. Under sommaren ställer torkan ibland till problem då vattnet kan sina helt på grund av låga grundvattennivåer. Att duscha längre än tre minuter var i princip omöjligt innan de installerade en Orbital Shower.

Duschrum med vit dusch duschväggar och gröna växter i fönster

Sparar vatten och energi

Orbital Shower mäter vattnets kvalitet i realtid. Vatten som är av tillräckligt hög kvalitet renas och återcirkuleras, så att du kan njuta avlånga, varma duschar med minimal vattenförbrukning. Samtidigt sparar du energi genom att återanvända det redan uppvärmda vattnet.

Elisabeth och Jim Elm, Örkelljunga
”Jag måste erkänna att vi var något skeptiska i början, kanske var det för bra för att vara sant? Men det visade sig snabbt att den levde upp till alla våra förväntningar. Vi kan ta långa, sköna duschar med gott samvete och flera familjemedlemmar kan duscha efter varandra utan att vi riskerar att brunnen sinar.”

Elisabeth och Jim Elm, Örkelljunga

Jim och Elisabeth upptäckte Orbital Shower av en slump när den var med i ett inslag på tv-nyheterna. Det blev det självklara valet för dem eftersom det inte fanns några alternativa lösningar på deras vattenproblem. Att kostnaderna också har minskat är en positiv bieffekt till att problemet med vattenbrist nu är löst.

No items found.
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av kakor på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användning av webbplatsen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Se vår integritetspolicy för mer information.