Hus vid sjö och gröna träd

The Inn at Bokskogen

Invid Bokskogens Golfklubb finns två vackra gamla hus som rymmer ett unikt logi. På The Inn at Bokskogen kan du vila ut efter en dag full av aktiviteter och ta en lång härlig dusch i Orbital Shower.

Cyklist med blå tröja på väg i lövskog
Flygbild över hus med halmtak invid skog

Stenhuset med halmtak och korsvirkeslängan renoverades för ett par år sedan. Detta gjordes med stor omsorg för att ta vara på byggnadernas ursprungliga arkitektur. Samtidigt var det förstås viktigt att skapa ett toppmodernt och funktionellt boende för att göra det attraktivt för en medveten och krävande målgrupp. Med det naturnära läget var det också en självklarhet att satsa på miljövänliga lösningar. Det inkluderar solpaneler, regnvattentank, eldrivna produkter och Orbital Shower i varje rum.

Rum med vita väggar, fönster med gardiner och en dubbelsäng

Ett populärt boende

Till The Inn at Bokskogen kommer både företag och privatpersoner. Det är ett populärt boende för mindre företagsmöten och ett självklart ställe att övernatta på för golfare. Det är också en utmärkt utgångspunkt för en aktiv helg eller semester som inkluderar vandring eller cykling i de vackra omgivningarna. Efter en intensiv dag i med olika aktiviteter är det skönt att landa i den lugna miljön och slappna av med en lång skön dusch, som dessutom sparar både vatten och energi.

Rummen på The Inn at Bokskogen andas renhet och lugn

Thomas Ahlberg, VD för Bokskogens Golfklubb
- Alla som besöker The Inn at Bokskogen blir väldigt förvånade när de stiger in, de tror inte det ska vara så modernt. I ett av rummen sparade vi en del av en gammal skorsten där en Orbital Shower nu är installerad, vilket många kommer ihåg efter besöket.

Thomas Ahlberg, VD för Bokskogens Golfklubb

För att matcha den rena och enkla inredningen i husen har man valt att installera matt-vita Orbital Shower Panel mot klassiskt vitt kakel. Det skapar en lugn och skön miljö som bidrar ytterligare till den sköna upplevelsen av en långdusch. Med hjälp av Orbital Shower, solpaneler och utnyttjandet av regnvatten minskar The Inn at Bokskogen sitt klimatavtryck väsentligt, samtidigt som de övernattande gästerna kan njuta av ett toppmodernt boende.

Handdusch och vit panel med blå kontroll på vitkaklad vägg

Golfklubben är förstås mest välbesökt under sommaren, men många håller nog med om att bokskogen är som allra vackrast under lövsprickningen på våren och krispiga höstdagar då träden sprakar av färg och den klara friska luften är perfekt för naturnära aktiviteter.

No items found.