Fönster med kruka och vas med gräs i

Familjen Tengen

I en varsamt renoverad villa från 20-talet har familjen Tengen gått från badkar till ett duschrum med Orbital Shower. Det har skapat en fin mix mellan det gamla huset och den moderna spa-känslan i badrummet.

Tvättfat med kommod och tvålpump
Svart duschhuvud på sandfärgad vägg

Familjen består av Johan och Caroline, deras två barn i nedre tonåren och hunden Saga. Med aktiva scheman för alla familjemedlemmar är duschandet en central del av vardagslivet. Tidigare rymde badrummet ett badkar, men nu är det slut på badandet, efter att man installerat en Orbital Shower. -Jag har känt till Orbital ett bra tag nu så för mig var det naturligt att välja Orbital Shower när vi renoverade badrummet, eftersom jag är mycket intresserad av ny teknik, berättar Johan.

Badrum med handfat och spegel där dusch syns

Tonåringarna älskar spa-känslan

Det nya badrummet är byggt där det tidigare fanns ett gammalt och ganska litet kök. Nu är utrymmet förvandlat till ett modernt duschrum med sober inredning skapad av gedigna material. Familjen har valt grå klinker på väggar och golv och en klassisk kommod som rymmer allt vad man behöver. De gamla spröjsade fönstren bildar fin kontrast och utsikten mot den grönskande trädgården är ren lyx att blicka ut på när man njuter av en långdusch. Särskilt tonåringarna älskar spa-känslan i det nya badrummet.

Johan Tengen
-Vi valde Orbital Shower Panel eftersom vi vill att det ska vara tydligt att det här inte är någon vanlig dusch.

Johan Tengen

Johan Tengen arbetar själv med fastighetsvärdering, och har därför god inblick i vad som bidrar till att öka fastigheters värde. När energipriserna skenar och vattenbrist allt oftare leder till bevattningsförbud, är Orbital Shower en del av lösningen, men också en ekonomisk faktor som ökar värdet på en privatvilla.

Vitt hus med trappa, gräsmatta och träd

Den femte familjemedlemmen, hunden Saga, uppskattar också Orbital Shower när hon behöver skölja av sig dammet från den senaste långpromenaden. Det går nämligen utmärkt att duscha en smutsig hund i Orbital Shower också, under förutsättning att man stänger av återvinningen.

No items found.
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av kakor på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användning av webbplatsen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Se vår integritetspolicy för mer information.