Berns klassiska byggnad med blommande körsbärsträd

Berns Hotel

Berns är etablissemanget som varit i centrum av Stockholms nöjesliv i mer än 150 år. Förutom konserter, nattklubb, restaurang och en uppsjö evenemang rymmer Berns också ett exklusivt boutiquehotell i sina vackra lokaler. Här finns 81 personligt inredda hotellrum med en intim känsla.

Utsikt från ovan över restaurang med kristallkronor
Hotellrum med säng och tavla på väggen

På Berns möts man av historisk arkitektur med majestätiska proportioner. Här vid Berzelii park mitt i Stockholms epicentrum har världsartister och nöjeslystna samlats sedan 1863. Idag drivs Berns av Stureplansgruppen och man profilerar sig både genom sitt samhällsansvar och ett tydligt fokus på miljö och hållbarhet. Och det är där som Orbital Shower kommer in i bilden.

Duschrum med grå marmorväggar och vit dusch

Green Keys internationella miljömärkning

Green Key är en internationell miljömärkning för besöks- och turistanläggningar som finns i över 50 länder runt om i världen. Genom att följa de omfattande kriterierna har Berns belönats med Green Keys märkning. Tack vare detta bidrar Berns gäster till att ta ansvar för miljön utan att kompromissa med sin upplevelse eller bekvämlighet.

Lyxig grå marmor i skön harmoni med Orbital Shower i matt vitt utförande.

Linn Vislie, Hotel Manager Berns
"Våra avtalsgäster som ofta är ute på resande fot vill ju ha det bekvämt på hotell. Men det har också blivit allt viktigare för dem att känna att de bidrar även när de inte är på hemmaplan. Där fyller Orbital Shower en viktig funktion genom att våra gäster känner att de kan bidra genom att spara vatten och energi."

Linn Vislie, Hotel Manager Berns

Berns jobbar långsiktigt med små förbättringar som ger stora resultat över lång tid. Man har 4 tydliga fokusområden i sitt arbete; Hållbart tänkande för mat och matavfall, avfall- och källsortering, energi och transporter samt medvetna val av leverantörer.

Vitt duschhuvud som sprutar vatten på grå stenvägg

Förutom den exklusiva miljön och ett tydligt fokus på miljö och hållbarhet har Berns Hotel förstås allt en hotellgäst kan drömma om: Concierge, room service dygnet runt, ett full utrustat gym och privat massage.

Till Berns hemsida

No items found.
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av kakor på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användning av webbplatsen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Se vår integritetspolicy för mer information.