Trädhus bland tallar i snölandskap

Treehotel

Har du alltid drömt om att få bo i en trädkoja? På Treehotel får du en upplevelse som överträffar allt du någonsin drömt om.

Runt trädhus i trä bland tallar
Duschhandtag och kontrollpanel

Treehotel erbjuder en hållbar vistelse mitt i vildmarken samtidigt som du får uppleva unik skandinavisk design när den är som mest innovativ. Hotellet har 8 individuella trädhus, alla med sin egen design och spektakulära utsikt.

Sovrum med två sängar, träpallar och fönster med utsikt mot skog

Hållbarhet i fokus

Hållbarhet är en grundpelare för Treehotel. Alla hus är byggda med tekniker och material som har så liten klimatpåverkan som möjligt.

Britta och Kent Lindvall, Treehotels grundare
”Med åren har nya trädhus tillkommit och Treehotel har fått allt mer uppmärksamhet, inte minst internationellt. Vårt fokus på hållbarhet, och en totalupplevelse som inkluderar både äventyr och gastronomi, har blivit tydligare.”

Britta och Kent Lindvall, Treehotels grundare

7:e rummet och Biosphere är de senaste tillskotten på Treehotel. De är också utrustade med Orbital Shower, ett naturligt steg för hotellet som redan från början har fokuserat på att spara vatten och energi.

No items found.
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av kakor på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användning av webbplatsen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Se vår integritetspolicy för mer information.