Rum med träväggar, dubbelsäng och öppen brasa

Loggers Lodge

Mitt i midnattssolens och norrskenets land ligger Harads, en liten by som rymmer flera spännande destinationer. En av dem är Loggers Lodge, en dröm för naturälskaren med en förkärlek för det privata och exklusiva.

Dukat bord och stolar framför fönster
Säng med sängbord sänglampa och trästege bredvid

Loggers Lodge består av en stuga med ett hotellrum,  spa med inglasad bastu, utomhuspool samt en separat glasbyggnad med ett extra sovrum. Inredningen är passande rustik i den naturliga miljön, vilket står i spännande kontrast till de high tech produkter man har valt. Lodgens gäster serveras förstklassiga måltider med utgångspunkt i lokala råvaror med hållbar profil.

Upplyst spa i snölandskap med träd

Hem för flottare

Loggers Lodge byggdes ursprungligen i slutet av 1800-talet som ett tillfälligt hem för hårt arbetande flottare när de transporterade timmer längs bäckarna till sågverk vid kusten. Idag rymmer stugan välkända svenska designklassiker och en stor inglasad eldstad som centerpiece i rummet.

Den inglasade bastun lyser inbjudande till gästerna

Eric Borg och Jörgen Drugge, Loggers Lodge
- När vi skulle bygga om visste vi att vi har en mycket exklusiv målgrupp som samtidigt är medvetna och bryr sig om både kvalitet och hållbarhet. Därför tyckte vi att Orbital Shower passade mycket bra in på Loggers Lodge.

Eric Borg och Jörgen Drugge, Loggers Lodge

Badrummet är rejält tilltaget och lyxigt inrett med svart granit och ekpanel, en miljö som andas både kvalitet och hållbarhet, ett genomgående tema på hela Loggers Lodge.

Badrum med två speglar och två handfat

Orbital Shower i matt svart utförande matchar det rustika uttrycket i marmorväggen och de stilrena glasväggarna.

Till Loggers Lodges hemsida.

Photography: Tanveer Badal

No items found.
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av kakor på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användning av webbplatsen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Se vår integritetspolicy för mer information.