Vitt duschhuvud på brun vägg

Så köper du Orbital Shower

Orbital Shower kan beställas genom de kanaler som vi listar här.

När du köper Orbital Shower ingår 2 års Care and Optimization Plan (COP). Avtalet förnyas sedan med 2 år i taget till en månadskostnad av 250 kr, vilket debiteras årsvis. COP omfattar 10 års löpande produktgaranti, fria filter, förbrukningsmaterial och optimering av mjukvara för att kunna återcirkulera vatten.

För mer detaljerad information, se våra köpvillkor.

Genom certifierad installatör

Våra certifierade installatörer fungerar också som våra återförsäljare. Alla har gått igenom vår utbildning och certifiering för att garantera högsta kvalitet på installationen av Orbital produkter. 

Våra certifierade installatörer ger dig råd inför valet av modell, hjälper dig med själva köpet och hela installationsprocessen. En certifierad installatör kan naturligtvis också hjälpa till med större projekt där Orbitals produkter ingår som en del.

Hittar du inte en certifierad installatör i ditt närområde, eller har du redan kontakt med någon som du vill anlita? Kontakta oss – vi ordnar kostnadsfri utbildning och certifiering för din installatör.

Hitta installatör

I butik

Orbital har även ett nätverk av återförsäljare i form av VVS-butiker. I dessa butiker finns det showrooms där du kan uppleva Orbitals produkter i verkligheten.

I butikerna finns också utbildad personal som kan ge dig goda råd och svara på frågor samt ta emot din beställning av Orbital Shower.

Hitta butik

I webshopen

Du kan även beställa Orbital Shower direkt i vår webshop. Då behöver du först ta kontakt med en certifierad installatör och själv kontrollera att förutsättningarna för installation är på plats.

Beställ online

Företagskund?

Hör av dig direkt till oss för att diskutera skräddarsydda lösningar.

Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av kakor på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användning av webbplatsen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Se vår integritetspolicy för mer information.