Svart duschhuvud på grå vägg sprutar vatten

Välj duschmodell

Detta ingår i Orbital Shower

*När du köper Orbital Shower ingår 2 års Care and Optimization Plan (COP). Avtalet förnyas sedan med 2 år i taget till en månadskostnad av 250 kr, vilket debiteras årsvis. COP omfattar upp till 10 års löpande produktgaranti, fria filter, förbrukningsmaterial och optimering av mjukvara för att kunna återcirkulera vatten. Vänligen se våra köpvillkor för fullständig information.

Det är möjligt att köpa COP i 10 år direkt vid beställning. Pris, ink. Orbital Shower och COP, från 63 900 kronor.

Välj installatör

För att beställa online så ska du först anlita en certifierad installatör som kan hjälpa dig att välja rätt installationsvariant och genomföra installationen.

Min certifierade installatör heter
Hitta en certifierad installatör.

Välj färg

Control Dial

Handdusch

Takdusch

Svart rund kontroll med blå skärm och text 87.8 litres saved

Control Dial

Handdusch

Takdusch

Välj installationsvariant

Din beställning

Orbital Shower

Färg

Matt vit

Ändra
Installationsvariant

Basic

Ändra
Min certifierade installatör

Fyll i leverantör

Ange

Summering

Totalt

43 900 kr

Varav moms

8 780 kr

Betalas idag

5 000 kr

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Du betalar 5000 kr när du lägger din beställning. Slutfakturan skickas sedan vid installation. Vi kontaktar dig när du har lagt din beställning för att stämma av och planera för leverans och installation. Det är en viss leveranstid på produkten, du får mer exakt besked under planeringssamtalet. Vid ångrat köp ska vår ångerblankett användas, ladda ner den här.

Vanliga frågor och svar

Svart nedåtgående pil

För att garantera högsta kvalitet på installation och drift och för att garantin ska gälla behöver du anlita en certifierad installatör.

Svart nedåtgående pil

Orbital Shower säger till när det är dags att byta filter. Filterbyte bör ske efter cirka 200 duschsessioner alternativt 6 månader, vilket som inträffar först. I My Water App kan du se mer exakt status för ditt filter.

UV-lampan och kvartsglaset behöver rengöras en gång om året. Varannan vecka talar din Orbital Shower om att det är dags att lägga en rengöringstablett på duschens golv och aktivera ett särskilt rengöringsprogram. Precis som för andra duschar behöver golv och avlopp också regelbundet rensas från hår och större partiklar. Mer information om skötsel och underhåll hittar du i användarmanualen.

Svart nedåtgående pil

Ja, men du förlorar möjligheten att se hur mycket du sparar, få statusuppdateringar och underhållsinformation. Eventuella problem som uppstår om duschen inte ansluts till internet omfattas inte heller av garantin.

Svart nedåtgående pil

Både under och efter varje dusch visar Control Dial hur mycket vatten du har sparat. Du kan också se i My Water App hur mycket vatten och energi du har sparat.

Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av kakor på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användning av webbplatsen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Se vår integritetspolicy för mer information.