Svart handdusch och diverter på beige vägg

Familjen Prag

Familjen Prag stormtrivs i sin tegelvilla från 50-talet. När andra barnet kom blev de snabbt lite för trångbodda och stod inför valet att flytta eller bygga om. Eftersom de trivdes så bra valde de att bygga om helt och passade samtidigt på att sätta in en Orbital Shower.

Grå hörnsoffa bredvid kamin
Kök med vita skåpsluckor och inbyggd mikrovågsugn

Familjen består av Micke och Jenny samt barnen Anton 7 år och Axel 3,5 år. De har under en period bott i något av ett byggkaos då ombyggnationen av huset blev ganska omfattande när man väl hade skissat på alla önskemål.

Man har både byggt ut med en helt ny del, rivit ut det gamla köket och flyttat köket till ett större utrymme i en annan del av huset, samt dragit vatten och el till den nya utbyggnaden för att kunna skapa sitt nya badrum.

När familjen stod inför projekt nytt badrum kände de att det var nu man verkligen hade chansen att välja Orbital Shower. För det är ju inte så ofta i livet som man totalrenoverar ett badrum.

Svart duschhuvud bakom glasdörrar

Stilrent badrum i ljusbeige och svart

Familjen hade ett starkt önskemål om att skapa ett så stilrent badrum som möjligt, utan för mycket störande detaljer. Därför har familjen valt ljust beige klinker till både golv och väggar, glasdörrar med rena linjer och svarta detaljer för att förstärka det stilrena intrycket.

Till det valde man en svart Orbital Shower Panel modell, där Core installeras inne i duschutrymmet bakom en mattsvart lucka.

Vattenburen golvvärme i hela badrummet och tättslutande glasdörrar kring duschutrymmet hjälper Orbital Shower att maximera återvinningen.

Orbital Shower regndusch i matt svart utförande

Micke Prag, Staffanstorp
"Mitt personliga intresse just nu är att se hur man kan maximera återvinningen. Det finns en hel del enkla små knep som gör att du kan spara ännu mer vatten och energi."

Micke Prag, Staffanstorp

Barnen älskar också Orbital Shower. Det uppstod dock lite frågetecken när äldsta sonen kom till skolan och entusiastiskt berättade att han hade spel i duschen därhemma. Det var nog ingen som trodde på det utan tänkte att det ”bara är ett barn som fantiserar”.

Svart lucka och svart handdusch på beige vägg

Micke är ingenjör och följer noggrant statistiken i My Water App.

-Mitt personliga intresse just nu är att se hur man kan maximera återvinningen. Det finns en del enkla små knep som gör att du kan spara ännu mer vatten och energi. En sak som är både behaglig och hjälper återvinningen att komma i gång snabbare är att hälla lite varmvatten på duschgolvet innan du sätter på duschen, berättar Micke.

No items found.
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av kakor på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användning av webbplatsen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Se vår integritetspolicy för mer information.