Badrum med handfat dusch och handduk

Familjen Hougaard

Sanne Hougaard med pojkvän och dotter satsade på hållbart när de byggde nytt hus på Fyn i Danmark. Det innebar bland annat att installera solpaneler men också två Orbital Shower.

Matsal med vitt bord och vita stolar
Svart köksinredning och vit köksö

Sanne hörde om Orbital Shower på ett TV program med Peter Ingemann och blev genast intresserad.

När de tog kontakt med Orbital blev de rekommenderade att besöka Guldsmeden Hotel Axel i Köpenhamn, där Orbital Shower finns installerad i hotellrummen. Där kunde familjen Hougaard uppleva Orbital Shower och se hur den fungerar i verkligheten.

Efter att ha upplevt duschen i verkligheten och pratat med representanter från Orbital kändes det som en självklarhet för miljöns skull. Det var då de tog beslutet att välja Orbital Shower - närmare bestämt två stycken duschar, till sitt nya hus.

Vit handdusch och vit panel med rund kontroll

Vattenrestriktioner bidrog till beslutet

- Att spara pengar genom att dra ner på vattenförbrukningen är en sak, men vi hör också mer och mer om världens bristande resurser. I Danmark är det bevattningsförbud snart sagt varje sommar nu. De här faktorerna tillsammans fick oss övertygade till att köpa duscharna, berättar Sanne.

Orbital Shower i matt vitt matchar de grå väggarna

Sanne Hougaard, Danmark
”Jag vill att min dotter ska växa upp och vara medveten om hur värdefulla våra naturliga resurser är. Hon och hennes generation kommer att bära ett mycket större ansvar för planeten.”

Sanne Hougaard, Danmark

- Duschupplevelsen skiljer sig inte jämfört med vanliga duschar. Det är precis samma sköna känsla, samtidigt som vi sparar en massa vatten. Sedan är designen en väldigt stor bonus. Det känns också kul att vi har varit bland de första privata kunderna som har valt Orbital Shower. Det är något som vi gärna pratar om och visar upp för våra gäster, säger Sanne.

Kvinna i vit skjorta håller i mobiltelefon

- Det är lätt att tänka ”det är bara vatten”, men det finns faktiskt inte en oändlig mängd. Den insikten fick mig att vilja göra något konkret för att bidra till en bättre miljö på mitt sätt. Jag vill vara ligga i framkant när det kommer till hållbarhet, så det känns särskilt bra att stödja en sån här innovation, berättar Sanne.

No items found.
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av kakor på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användning av webbplatsen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Se vår integritetspolicy för mer information.