Man pekar på graf på skärm i tv-studio

TV4 lyfter Orbital Shower på World Water Day

TV4 uppmärksammar World Water Day genom att bjuda in Orbitals VD och grundare Mehrdad Mahdjoubi för att berätta om och demonstrera Orbital Shower.

Bolaget har fått stor uppmärksamhet för sin första produkt – världens första cirkulära dusch som möjliggör betydande besparingar av vatten och energi - och har ökat sin omsättning med 100% för tredje året i rad.

TV4 lyfter Orbital Shower på World Water Day

Mar 22, 2021

TV4 uppmärksammar World Water Day genom att bjuda in Orbitals VD och grundare Mehrdad Mahdjoubi för att berätta om och demonstrera Orbital Shower.

Utmärkt introduktion till Orbital Shower

Orbitals VD visar steg för steg hur Orbital Shower fungerar och hur själva tekniken ser ut bakom duschväggen. För dig som är intresserad av att gå in mer på detaljerna är detta ett utmärkt inslag att ta del av.

Man i tv-studio som pekar på graf på skärm


“Vi är väldigt glada att ledande fastighetsägare och utvecklare ser så tydliga fördelar med vår teknologi, att de väljer att inte bara köpa våra produkter utan även investera i bolaget. Med ökande vattenbrist globalt och energipriser som rusar finns ett uppenbart momentum för Orbital och våra lösningar för att spara vatten och energi utan att kompromissa med komforten. Denna investering ger oss möjlighet att skala upp kommersiellt och öka takten i att få världen att använda vatten smartare”

Mehrdad Mahdjoubi, grundare och VD

Hälften av energiförbrukningen i ett normalhushåll går åt till att värma vatten för dusch och bad. I en traditionell dusch värms vattnet för att användas en enda gång innan det spolas ut i avloppet. Orbital Shower är världens första cirkulära dusch. Den renar och återcirkulerar vattnet i realtid med en mer exakt styrning av vattentryck och temperatur. Detta kan spara upp till 90% av vattnet och upp till 80% av energin jämfört med en traditionell dusch.

Orbital Shower är en revolutionerande lösning som finns tillgänglig för kunder redan idag och är den första i raden av produkter från Orbital Systems.

ABG Sundal Collier har agerat finansiell rådgivare åt ORBITAL SYSTEMS INC.i investeringsrundan.

Information och pressförfrågningar

Mar 22, 2021

Dela artikeln
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av kakor på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användning av webbplatsen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Se vår integritetspolicy för mer information.