VVS installatör med svart Orbital Shower

Våra installatörer är nu också återförsäljare

Våra certifierade installatörer fungerar från och med nu också som våra återförsäljare.

Bolaget har fått stor uppmärksamhet för sin första produkt – världens första cirkulära dusch som möjliggör betydande besparingar av vatten och energi - och har ökat sin omsättning med 100% för tredje året i rad.

Våra installatörer är nu också återförsäljare

Sep 8, 2023

Våra certifierade installatörer fungerar från och med nu också som våra återförsäljare.

Samtliga har gått igenom vår utbildning och certifiering för att garantera högsta kvalitet på installationen av Orbitals produkter.

Våra certifierade installatörer ger dig råd inför valet av modell, hjälper dig med själva köpet och hela installationsprocessen. En certifierad installatör kan naturligtvis också hjälpa till med större projekt där Orbitals produkter ingår som en del.

Hitta en certifierad installatör>>

Hittar du inte en certifierad installatör i ditt närområde, eller har du redan kontakt med någon som du vill anlita? Kontakta oss – vi ordnar kostnadsfri utbildning och certifiering för din installatör.

Köp i butik

Du kan även köpa Orbitals produkter i en av de VVS-butiker som ingår i Orbitals nätverk av återförsäljare. I butikerna finns showrooms där du kan uppleva Orbitals produkter i verkligheten. Där finns förstås också utbildad personal som kan ge dig goda råd och svara på frågor samt ta emot din beställning av Orbital Shower.

Hitta din butik här>>

Svart dusch med glasdörr och sandfärgad klinker på väggen
FF Kakels showroom i Stockholm

Köp online

Du kan även lägga din Orbital Shower beställning här på vår hemsida. Då behöver du först ta kontakt med en certifierad installatör och själv kontrollera att förutsättningarna för installation är på plats.

Till vår webshop>>

 

“Vi är väldigt glada att ledande fastighetsägare och utvecklare ser så tydliga fördelar med vår teknologi, att de väljer att inte bara köpa våra produkter utan även investera i bolaget. Med ökande vattenbrist globalt och energipriser som rusar finns ett uppenbart momentum för Orbital och våra lösningar för att spara vatten och energi utan att kompromissa med komforten. Denna investering ger oss möjlighet att skala upp kommersiellt och öka takten i att få världen att använda vatten smartare”

Mehrdad Mahdjoubi, grundare och VD

Hälften av energiförbrukningen i ett normalhushåll går åt till att värma vatten för dusch och bad. I en traditionell dusch värms vattnet för att användas en enda gång innan det spolas ut i avloppet. Orbital Shower är världens första cirkulära dusch. Den renar och återcirkulerar vattnet i realtid med en mer exakt styrning av vattentryck och temperatur. Detta kan spara upp till 90% av vattnet och upp till 80% av energin jämfört med en traditionell dusch.

Orbital Shower är en revolutionerande lösning som finns tillgänglig för kunder redan idag och är den första i raden av produkter från Orbital Systems.

ABG Sundal Collier har agerat finansiell rådgivare åt ORBITAL SYSTEMS INC.i investeringsrundan.

Information och pressförfrågningar

Sep 8, 2023

Dela artikeln
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av kakor på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användning av webbplatsen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Se vår integritetspolicy för mer information.