Två män tittar och pekar på Orbital Shower

Se Orbital Shower i verkligheten

Orbital shower är ingen vanlig dusch. Att se hur den fungerar i verkligheten är därför det bästa sättet att bekanta sig med den. Detta kan du göra på ännu fler ställen från och med i höst - ett av dem är Makajo showroom i Malmö och Stockholm.

Bolaget har fått stor uppmärksamhet för sin första produkt – världens första cirkulära dusch som möjliggör betydande besparingar av vatten och energi - och har ökat sin omsättning med 100% för tredje året i rad.

Se Orbital Shower i verkligheten

Sep 30, 2021

Orbital shower är ingen vanlig dusch. Att se hur den fungerar i verkligheten är därför det bästa sättet att bekanta sig med den. Detta kan du göra på ännu fler ställen från och med i höst - ett av dem är Makajo showroom i Malmö och Stockholm.

Hos Makajo hittar du en mängd inspirerande utställningar och miljöer från välkända leverantörer av inredning, badrum och kök.

Makajo är en aktör främst inom B2B som knyter ihop leverantörer med branschfolk. Men det är också fritt för vem som helst att gå in och kika runt. En av värderingarna som styr Makajo är hållbarhet och det var just därför vi kände att Orbital Shower passade väl in i deras koncept

Makajo showrooms ligger centralt och lättillgängligt - i Malmö mitt på universitetsholmen nära centralstationen, i Stockholm på Söder.

Man framför demonstrationsdusch Orbital Shower

Boka en personlig demonstration

Du bokar enkelt en personlig demonstration via vår hemsida. Denna kan ske på ett Makajo showroom, men vi erbjuder också demonstrationer på andra ställen och förstås också digitalt.

Svart duschhuvud som sprutar vatten

Makajo Malmö
Christian Kirkegaard
0763-470701
christian.k@orbital-systems.com
Nordenskiöldsgatan 6
211 19 Malmö

Makajo Stockholm
Peter Boman
076 945 33 38
p.boman@orbital-systems.com
T-bana Zinkensdamm
Brännkyrkagatan 82
118 23 Stockholm

“Vi är väldigt glada att ledande fastighetsägare och utvecklare ser så tydliga fördelar med vår teknologi, att de väljer att inte bara köpa våra produkter utan även investera i bolaget. Med ökande vattenbrist globalt och energipriser som rusar finns ett uppenbart momentum för Orbital och våra lösningar för att spara vatten och energi utan att kompromissa med komforten. Denna investering ger oss möjlighet att skala upp kommersiellt och öka takten i att få världen att använda vatten smartare”

Mehrdad Mahdjoubi, grundare och VD

Hälften av energiförbrukningen i ett normalhushåll går åt till att värma vatten för dusch och bad. I en traditionell dusch värms vattnet för att användas en enda gång innan det spolas ut i avloppet. Orbital Shower är världens första cirkulära dusch. Den renar och återcirkulerar vattnet i realtid med en mer exakt styrning av vattentryck och temperatur. Detta kan spara upp till 90% av vattnet och upp till 80% av energin jämfört med en traditionell dusch.

Orbital Shower är en revolutionerande lösning som finns tillgänglig för kunder redan idag och är den första i raden av produkter från Orbital Systems.

ABG Sundal Collier har agerat finansiell rådgivare åt ORBITAL SYSTEMS INC.i investeringsrundan.

Information och pressförfrågningar

Sep 30, 2021

Dela artikeln