Öppen dörr till badrum med svart dusch glasdörrar och grön växt

Orbital Shower på plats hos FF Kakel

Nu kan du uppleva Orbital Shower i FF Kakels Concept Studio och få inspiration till ditt nästa inredningsprojekt.

Bolaget har fått stor uppmärksamhet för sin första produkt – världens första cirkulära dusch som möjliggör betydande besparingar av vatten och energi - och har ökat sin omsättning med 100% för tredje året i rad.

Orbital Shower på plats hos FF Kakel

Apr 3, 2023

Nu kan du uppleva Orbital Shower i FF Kakels Concept Studio och få inspiration till ditt nästa inredningsprojekt.

FF Kakel i Skärholmen är en av butikerna i vårt nätverk av återförsäljare där du kan uppleva och beställa Orbital Shower.

FF Kakel i Skärholmen har både en proffsbutik och en stor Concept Studio med ett enormt utbud av kakel, klinker och inspiration till både badrum, kök och uteplats. Butiken är numera en av de som ingår i Orbitals nätverk av noggrant utvalda återförsäljare.

- Vi är mycket glada att kunna erbjuda ännu ett professionellt showroom i Stockholm, där våra kunder kan få både inspiration och professionell rådgivning i samband med sitt köp av Orbital Shower, säger Peter Bixe, VP Commercial på Orbital.

I och med partnerskapet med Orbital finns nu också personal i butiken som är utbildade på Orbital Shower. Det innebär att du kan boka tid för en personlig demonstration, rådgivning och beställa din Orbital Shower på plats i butiken. Detta samtidigt som du får inspiration till att skräddarsy den övriga inredningen till ditt nya badrum.

Interiör från butik med hylor med kakel och klinker

Att erbjuda Orbitals lösningar i sin butik rimmar väl med FF Kakels vision om att vara gränsöverskridande och söka efter nya lösningar som adderar nya dimensioner och möjligheter till att skapa bra affärer för alla parter.

“Vi är väldigt glada att ledande fastighetsägare och utvecklare ser så tydliga fördelar med vår teknologi, att de väljer att inte bara köpa våra produkter utan även investera i bolaget. Med ökande vattenbrist globalt och energipriser som rusar finns ett uppenbart momentum för Orbital och våra lösningar för att spara vatten och energi utan att kompromissa med komforten. Denna investering ger oss möjlighet att skala upp kommersiellt och öka takten i att få världen att använda vatten smartare”

Mehrdad Mahdjoubi, grundare och VD

Hälften av energiförbrukningen i ett normalhushåll går åt till att värma vatten för dusch och bad. I en traditionell dusch värms vattnet för att användas en enda gång innan det spolas ut i avloppet. Orbital Shower är världens första cirkulära dusch. Den renar och återcirkulerar vattnet i realtid med en mer exakt styrning av vattentryck och temperatur. Detta kan spara upp till 90% av vattnet och upp till 80% av energin jämfört med en traditionell dusch.

Orbital Shower är en revolutionerande lösning som finns tillgänglig för kunder redan idag och är den första i raden av produkter från Orbital Systems.

ABG Sundal Collier har agerat finansiell rådgivare åt ORBITAL SYSTEMS INC.i investeringsrundan.

Information och pressförfrågningar

Apr 3, 2023

Dela artikeln