Badrum med sandfärgade väggar och golv samt vit dusch

Nyhet: Orbital Shower Retrofit

Ska du inte bygga nytt eller renovera ditt badrum? Då är nya Orbital Shower Retrofit den perfekta lösningen om du vill skaffa en smartare dusch. Detta är vår senaste duschmodell som bygger på precis samma unika teknologi som vår ursprungliga Orbital Shower.

Bolaget har fått stor uppmärksamhet för sin första produkt – världens första cirkulära dusch som möjliggör betydande besparingar av vatten och energi - och har ökat sin omsättning med 100% för tredje året i rad.

Nyhet: Orbital Shower Retrofit

Oct 26, 2021

Ska du inte bygga nytt eller renovera ditt badrum? Då är nya Orbital Shower Retrofit den perfekta lösningen om du vill skaffa en smartare dusch. Detta är vår senaste duschmodell som bygger på precis samma unika teknologi som vår ursprungliga Orbital Shower.

Orbital Shower Retrofit kan installeras i ett befintligt badrum utan att du behöver bryta tätskiktet, borra extra hål eller dra om rör.

Långa sköna duschar utan att slösa

Precis som Orbital Shower kan du spara upp till 90 % vatten och upp till 80 % energi med Retrofit. Samtidigt har vi som vanligt inte gett avkall på kvalitet eller komfort – du kan fortsätta att ta riktigt långa, sköna duschar utan att slösa. Bra för både dig, din plånbok och vår jord.

Installation ingår i köpet

Med Retrofit får du också den mest bekväma resa man kan tänka sig för ett husprojekt – vi tar nämligen hand om hela installationen från ax till limpa. De som utför jobbet är vårt eget team av Orbital Shower installatörer från Orbital Projects.

- Kunden får hela lösningen installerad och klar. Det är bara att beställa på vår hemsida och boka datum för installationen i vår digitala kalender. Det är så långt ifrån att jaga hantverkare och agera projektledare för en helrenovering som man kan komma, berättar Peter Bixe, kommersiell chef.


“Vi är väldigt glada att ledande fastighetsägare och utvecklare ser så tydliga fördelar med vår teknologi, att de väljer att inte bara köpa våra produkter utan även investera i bolaget. Med ökande vattenbrist globalt och energipriser som rusar finns ett uppenbart momentum för Orbital och våra lösningar för att spara vatten och energi utan att kompromissa med komforten. Denna investering ger oss möjlighet att skala upp kommersiellt och öka takten i att få världen att använda vatten smartare”

Mehrdad Mahdjoubi, grundare och VD

Hälften av energiförbrukningen i ett normalhushåll går åt till att värma vatten för dusch och bad. I en traditionell dusch värms vattnet för att användas en enda gång innan det spolas ut i avloppet. Orbital Shower är världens första cirkulära dusch. Den renar och återcirkulerar vattnet i realtid med en mer exakt styrning av vattentryck och temperatur. Detta kan spara upp till 90% av vattnet och upp till 80% av energin jämfört med en traditionell dusch.

Orbital Shower är en revolutionerande lösning som finns tillgänglig för kunder redan idag och är den första i raden av produkter från Orbital Systems.

ABG Sundal Collier har agerat finansiell rådgivare åt ORBITAL SYSTEMS INC.i investeringsrundan.

Information och pressförfrågningar

Oct 26, 2021

Dela artikeln