Orbital Shower Control Dial med text Moon mode

Moon mode sparar ännu mer

Nu lanserar vi Moon mode i Orbital Shower. Moon mode är en inställning för återcirkulering som maximerar besparingarna samtidigt som du bibehåller hög komfort.

Bolaget har fått stor uppmärksamhet för sin första produkt – världens första cirkulära dusch som möjliggör betydande besparingar av vatten och energi - och har ökat sin omsättning med 100% för tredje året i rad.

Moon mode sparar ännu mer

Sep 27, 2023

Nu lanserar vi Moon mode i Orbital Shower. Moon mode är en inställning för återcirkulering som maximerar besparingarna samtidigt som du bibehåller hög komfort.

Sedan tidigare finns den klassiska inställningen Earth mode som ger dig högsta komfort i kombination med stora besparingar, samt Legacy mode som stänger av återcirkuleringen helt.

Dark och light mode

Control Dial kan nu ställas in på antingen dark eller light mode för bättre användarupplevelse och för att du ska kunna matcha duschens färg och badrummets inredning.

Svart och vit Control Dial på Orbital Shower

“Vi är väldigt glada att ledande fastighetsägare och utvecklare ser så tydliga fördelar med vår teknologi, att de väljer att inte bara köpa våra produkter utan även investera i bolaget. Med ökande vattenbrist globalt och energipriser som rusar finns ett uppenbart momentum för Orbital och våra lösningar för att spara vatten och energi utan att kompromissa med komforten. Denna investering ger oss möjlighet att skala upp kommersiellt och öka takten i att få världen att använda vatten smartare”

Mehrdad Mahdjoubi, grundare och VD

Hälften av energiförbrukningen i ett normalhushåll går åt till att värma vatten för dusch och bad. I en traditionell dusch värms vattnet för att användas en enda gång innan det spolas ut i avloppet. Orbital Shower är världens första cirkulära dusch. Den renar och återcirkulerar vattnet i realtid med en mer exakt styrning av vattentryck och temperatur. Detta kan spara upp till 90% av vattnet och upp till 80% av energin jämfört med en traditionell dusch.

Orbital Shower är en revolutionerande lösning som finns tillgänglig för kunder redan idag och är den första i raden av produkter från Orbital Systems.

ABG Sundal Collier har agerat finansiell rådgivare åt ORBITAL SYSTEMS INC.i investeringsrundan.

Information och pressförfrågningar

Sep 27, 2023

Dela artikeln