Bild på man mot brun vägg

Daniel Berlin väljer Orbital Shower

Daniel Berlins nästa kapitel skrivs på Österlen. Här har hans nya destination smygöppnat med en drop-in vin- och matbar under sommaren. Den 25 oktober öppnar restaurangen med tillhörande boutiquehotell där Orbital Shower är en del av upplevelsen.

Bolaget har fått stor uppmärksamhet för sin första produkt – världens första cirkulära dusch som möjliggör betydande besparingar av vatten och energi - och har ökat sin omsättning med 100% för tredje året i rad.

Daniel Berlin väljer Orbital Shower

Sep 12, 2023

Daniel Berlins nästa kapitel skrivs på Österlen. Här har hans nya destination smygöppnat med en drop-in vin- och matbar under sommaren. Den 25 oktober öppnar restaurangen med tillhörande boutiquehotell där Orbital Shower är en del av upplevelsen.

Daniel Berlins nya restaurang ligger på Österlen, nära Brantevik. Här kommer man att kunna ta emot runt 30 matgäster som bjuds på en avsmakningsmeny om 14-16 serveringar. Hotellet välkomnar långväga gäster att övernatta i 15 hotellrum där man kan njuta av långa sköna duschar i Orbital Shower samtidigt som man sparar vatten och energi.

Lada med bjälkar och fönster

Vyn ska med sina vackra omgivningar bjuda in till en rofylld upplevelse där övernattning är en ny del i konceptet, jämfört med Berlins förra restaurang i Skåne-Tranås.

Säsongens råvaror från egna odlingar

Köket tar avstamp i säsongsbetonade råvaror med rötter i Skåne och hela Skandinavien. Vyn har också en stor areal där det redan planeras odlingar för att förse köket med färska råvaror av högsta kvalitet.

Upptäck Vyn här>>

Utsikt över hav med hus och träd i förgrunden
“Vi är väldigt glada att ledande fastighetsägare och utvecklare ser så tydliga fördelar med vår teknologi, att de väljer att inte bara köpa våra produkter utan även investera i bolaget. Med ökande vattenbrist globalt och energipriser som rusar finns ett uppenbart momentum för Orbital och våra lösningar för att spara vatten och energi utan att kompromissa med komforten. Denna investering ger oss möjlighet att skala upp kommersiellt och öka takten i att få världen att använda vatten smartare”

Mehrdad Mahdjoubi, grundare och VD

Hälften av energiförbrukningen i ett normalhushåll går åt till att värma vatten för dusch och bad. I en traditionell dusch värms vattnet för att användas en enda gång innan det spolas ut i avloppet. Orbital Shower är världens första cirkulära dusch. Den renar och återcirkulerar vattnet i realtid med en mer exakt styrning av vattentryck och temperatur. Detta kan spara upp till 90% av vattnet och upp till 80% av energin jämfört med en traditionell dusch.

Orbital Shower är en revolutionerande lösning som finns tillgänglig för kunder redan idag och är den första i raden av produkter från Orbital Systems.

ABG Sundal Collier har agerat finansiell rådgivare åt ORBITAL SYSTEMS INC.i investeringsrundan.

Information och pressförfrågningar

Sep 12, 2023

Dela artikeln
Genom att klicka på "Acceptera" samtycker du till lagring av kakor på din enhet för att förbättra webbplatsens navigering, analysera användning av webbplatsen och hjälpa till i våra marknadsföringsinsatser. Se vår integritetspolicy för mer information.